Най-добрите Хелоуин слотове

С наближаването на най-плашещия ден в годината се уверете, че сте подготвени с костюм, оформянето на тиквите и сте готови да заредите най-добрите слотове за Хелоуин. Всички изброени слотове по-долу в нашата селекция идват от реномирани разработчици и това ви дава гаранция за успех. Не се притеснявайте слотовете не са толкова страшни, имат известна доза призрачност, за да повдигнат вашия хелоуински дух и да ви заинтригуват още повече.

Тук в Bezplatnirotativki.com подбрахме за вас най-добрите онлайн тематични слотове за Хелоуин. Някои от тях са истински ужаси, други са малко по-забавни, но всички ще ви вкарат в хелоуинско настроение. Повечето слотове са достъпни за игра от мобилния телефон, в случай че сте заети да пускате компютъра или разпускате пред телевизора.

Halloween от EGT

Halloween от EGT

Пакост или лакомство? И двете ще бъдат достъпни, когато завъртите петте барабана и двадесетте изплащателни линии на топ слот играта от EGT, а именно Halloween. Звучните мелодии, зашеметяващата графика и тематичните символи без съмнение ще ви настроят за празника. Разнообразни хелоуински символи, включително страшен паяк, пълнолуние и черна котка ще ви очакват върху барабаните на слота.

Най-платежните символи в слот играта Halloween включват вещица и мъж вампир. Книгата с заклинания играе като скатер символ и е възможен само на барабани 2,3 и 4. Скатер символът ще предизвика безплатни завъртания и ще умножи печалбите ви с по 2. Тиквата и вещерската шапка са джокер символите в играта и могат да заменят всички останали символи, за да гарантират по-добра печалба осигурявайки ви още хелоуинско настроение.

Играй Halloween от EGT с реални пари в Palms Bet.

Halloween от Microgaming

Halloween от Microgaming

Базиран на оригиналния филм от 1978 г., режисиран от Джон Карпентър, Halloween е онлайн слот с 5 барабана и 50 изплащателни линии разработен от софтуерния гигант Microgaming. Слотът се предлага с призрачно настроение и забавни бонуси. Играта Halloween от Microgaming е един от най-добрите слотове предлагани онлайн, тъй като идва с огромо разнообразие от функции и бонус игри.

Слот играта е наистина автентична, вдъхновяваща и ви гарантира, че ще ви побият тръпки. Всички символи с изплащане отразяват елементи от оригиналния филм – маски, игли, вълна, телефони, пистолети и ножове. Героите също са оригинални и представят истинския актьорски състав на филма – Ани, Ломис, Лори и Линда.

Halloween от Microgaming разполага с три бонус игри, задействани от специални джокер символи. Първият бонус се нарича The Wandering Reels – един барабан спира на случаен принцип и изплащателните линии се преизчисляват, което ви осигурява по-голямо изплащане. Вторият бонус, наречен Trick or Treat Wheel, се активира при попадане на поне три скатер символа. Задействането на бонуса ще ви предостави достъп до гигантско въртящо се колело, което ще ви награди с до 10 пъти изплащания. На колелото ще забележите символа Bogeyman, който ще задейства третата бонусна игра.

Бонусът Bogeyman е мини бонусна игра, която може да ви награди с до 20 изплащания. Мини играта е за разкриване на парични награди, докато разкривате герои от оригиналния филм. Функцията Безплатни завъртания се задейства, когато Ани, Линда, Ломис или Лори изскочат на барабаните във функцията Пакост или Лакомство и могат да ви наградят с девет безплатни завъртания.

Играй Halloween от Microgaming с реални пари в Bwin.

Lucky Halloween от Red Tiger Gaming

Lucky Halloween от Red Tiger Gaming

Lucky Halloween е онлайн слот игра с 5 барабана и 20 изплащателни линии, разработен от Red Tiger Gaming. Играта се предлага с много функции и ще ви побият тръпки от страховитата комично-ужасяваща тема. Играта е поставена на фона на лунна светлина и има зашеметяваща графика. Символите с най-високо изплащане включват тиквен ездач и тиквен джокер.

Другите символи също са свързани с Хелоуин и включват бутилка отвара, черна котка, кексчета, тикви със златни монети, обитаван замък и много други. Основната бонус игра се задейства от символа тиквен ездач. Red Tiger Gaming са направили всичко възможно, за да разпознаете лесно ездача с околен звук от клаксон и пресветване на фарове.

Веднъж на екрана, ездачът с тиквена глава ще ви позволи да изберете 4 мини бонусни функции. Те са показани като тиквено дърво, произволни джокер символи, мега джокер символи или специални барабани. Тиквеното дърво ще умножи печалбите ви до 20 пъти. Случайните джокер символи ще се появят на барабаните напълно идентично като мега джокер символа. Специалните барабани са наистина специални – мотоциклетистът ще премахне всички ваши символи за плащане с ниска стойност, замествайки ги с по-висока стойност.

Играй Lucky Halloween от Red Tiger Gaming с реални пари в Bwin.

Witches Charms от EGT

Witches Charms от EGT

Witches Charms е слот с 5 барабана и 15 изплащателни линии, разработен от EGT. С участието на много бонус игри с джакпот, безплатни завъртания и призрачна тема, този видео слот ще ви подразни от възможността да поискате огромно изплащане. Бъдете готови да бъдете омагьосани от чара на вещиците, зашеметяващите графики и магическите звукови ефекти.

Ще влезете във вълшебния свят в нощта на Хелоуин с най-високо плащащите символи представени от вещици, сови, черни котки, кристални топки и други. Джокер символът в слот играта Witches Charms е кристалната топка, а скатер символът е вещерска къща. Ако случайно съберете 5 вълшебни кристални топки на барабаните ще затанцувате от радост, тъй като ще съберете 200 000 монети от залога си.

По всяко време, ако получите 3 скатер символа на екрана, ще бъдете поканени в къщата на вещиците и ще ви бъде предоставена възможност за 15 безплатни завъртания с 3x множител. След всяко печелившо завъртане ще можете да удвоите печалбата си с опция Gamble. Познайте правилния цвят на скритата карта и вещицата ще ви предостави 2х множител за вашите печалби.

Играй Witches Charms от EGT с реални пари в Palms Bet.

Paranormal Activity от iSoftbet

Paranormal Activity от iSoftbet

Paranormal Activity е онлайн слот игра с 5 барабана и с 243 начина да спечелите, разработен от iSoftbet. Също така е базиран на филмов франчайз и от музиката и истински страховитата графика ще ви побият тръпки. Повечето Хелоуин слотове са анимационни, но Paranormal Activity от iSoftbet има истинска графика.

Онлайн слот играта е претъпкана с функции и бонус игра, включително случайно задействан Paranormal Event. Той ще добави до 5 джокер символа на барабаните, гарантирайки ви доходоносна награда. Бонус колелото включва награди парична награда или 3 безплатни завъртания по ваш избор. Паранормалните завъртания ще ви дадат пет кръга с увеличаващ се множител, обладаните завъртания ще ви дадат десет кръга от допълнително подредени джокер символи, а дяволските завъртания ще ви дадат петнайсет кръга с джокер трансформации.

С потенциално изплащане до 400 пъти, Paranormal Activity си заслужава да се погледне, дори ако не сте фен на тематичните слотове за Хелоуин. Вариантът не е толкова голям и ако сте фен на филмовата поредица, обещавам ви, че ще се забавлявате много, докато го играете.

Играй Paranormal Activity от iSoftbet с реални пари в Palmsbet.

Halloween Fortune от Playtech

Halloween Fortune от Playtech

Ако търсите тематична слот игра за Хелоуин с 5 барабана и 20 изплащателни линии, определено трябва да изпробвате Halloween Fortune от Playtech. Видео слотът се предлага със страхотни бонус функции, които ще ви възнаградят подобаващо. Всички символи са свързани с темата, докато най-високоплатеният от всички тях, Jack-O-Lantern, ще ви възнагради с джакпот от 10 000 монети, когато пет от него се появят на барабаните.

Halloween Fortune има страхотен бонус рунд, известен като Witches’ Brew Bonus. Ако символ Cauldron Bonus се появи на барабани 1 и 5, ще бъдете помолени да изберете една от три вещици. Вещицата, която изберете, ще ви награди с безплатни завъртания, вариращи между три и двадесет. След това ще трябва да избирате от шест вълшебни отвари, присъждайки огромни множители между 2x и 10x.

Ако духът на Хелоуин е на ваша страна, можете да завършите с 20 безплатни завъртания с 20 пъти умножени печалби. Възможно е да натрупате безплатни завъртания, ако брилянтният Cauldron Bonus се появи и при безплатното завъртане. Halloween Fortune е един от най-добрите Playtech слотове, благодарение на доходната функция на Witches Brew Bonus и зашеметяващата си графика.

Играй Halloween Fortune от Playtech с реални пари в Bwin.

Повече за слот игри

Прочети още статии

Виж Всички Статии
Ротативки онлайн - Играй безплатно казино игри с виртуални пари