Zodiac Wheel

Играй Zodiac Wheel с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Zodiac Wheel Ротативка
СофтуерEGT
Линии5
Рилове5
Скатер СимволКарта, Книга
Джокер СимволЗодиакално колело
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.85 / 5
Играй в:Winbet, Efbet
Играй казино игри с реални пари
efbet logo
Efbet
200лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
bet365 logo
Bet365
200лв. Бонус

*18+. Terms & Conditions Apply. Офертата до 200лв бонус важи за нови клиенти в bet365. Усвояването на бонус средствата се осъществява след минимален депозит от 20лв и 35x превъртане. Има ограничения в разплащателни методи. Важат срокове, правила и условия.

По-добре се надявайте звездите да са подравнени за тази космологична игрална машина, проектирана от EGT. Zodiac Wheel има 5 барабана и 5 изплащателни линии, което означава, че ще благодариш на щастливите си звезди, когато удариш този астрономически джакпот. Тази слот машина ще ви отведе към пътешествие на мистично и научно откритие през космоса с приличен набор от графики и звукови ефекти. Въз основа на епохата на ренесанса на астрономическите открития, по-добре се надявайте, че можете да намерите добър баланс на научно умение и духовен късмет от звездите, когато играете Zodiac Wheel.

Слот машината се състои от 11 символа, някои от които са само цифри и букви, предназначени да изглеждат като мистични артефакти. Има обаче и редица по-интересни символи, всички от които са образи на историческата астрономия и астрология. Има редица архаични измервателни уреди като златен телескоп, сфера и набор от карти, който е един от двата скатер символа. Другият скатер символ е магическа книга, а wild символът е диаграма на колелото на зодиака. Също така ще се срещнете с двама герои, когато играете Zodiac Wheel – привлекателна жена, която наблюдава магическо кълбо и умно изглеждащ мъж, който е облечен с най-хубавата жакобешка дреха.

Подобно на повечето игри от EGT, Zodiac Wheel включва специална функция хазарт. Всеки път, когато се приземите на печеливша линия и получите няколко точки, бутонът “Gamble” ще светне, което ви дава възможност да удвоите печалбите си в обикновена странична игра. Ще бъдете преместени на нов екран, където картата се поставя с лицето надолу – всичко, което трябва да направите, е да познаете дали тази карта е червена или черна. Всяко завъртане на Зодиакалното колело може да предизвика специален бонус кръг за джакпот. Това е случайна странична игра, която ще ви даде възможност да спечелите сериозни пари, като просто изберете 3 карти от набор от 12 карти с лицето надолу.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!