Ultimate Hot

Играй Ultimate Hot с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Ultimate Hot Ротативка
СофтуерEGT
Линии5
Рилове3
Скатер Символ
Джокер Символ
Волатилност1 от 5
Рейтинг4.77 / 5
Играй в:Winbet, Efbet
Играй казино игри с реални пари
efbet logo
Efbet
200лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
bet365 logo
Bet365
200лв. Бонус

*18+. Terms & Conditions Apply. Офертата до 200лв бонус важи за нови клиенти в bet365. Усвояването на бонус средствата се осъществява след минимален депозит от 20лв и 35x превъртане. Има ограничения в разплащателни методи. Важат срокове, правила и условия.

Запретнете ръкави, пуснете едно кубче лед във водата и намалете температурата на стаята, защото температурата в Ultimate Hot ще ви разтопи. Ultimate Hot е една от по-основните разработки на EGT, предлагаща игра с 3 барабана и 5 печеливши линии, която функционира като добра старомодна слот машина с плодове. Графиките са приятни и опростени, изобразяващи символите на вечната машина с плодове с лесен за използване интерфейс и безпроблемно плавни графики. Играта е на разположение като истинска слот машина с пари и като безплатна игра, която може да се играе само за удоволствие.

Въпреки липсата на сложни и луксозни допълнителни функции, тази слот игра е идеална за прост и ясен кръг от завъртания. В действителност, Ultimate Hot е идеален слот за всеки новодошъл или някой, който просто иска почивка от по-сложните игри. За символите в Ultimate Hot, бързо ще добиете представа от първите няколко завъртания. Скоро ще разберете, че играта е разработена като класическа машина с плодове, базирана на символи, и че сумата, която печелите, зависи от това, на което сте се приземили. Седмиците са най-ценните символи, които ви дават възможност да умножите общия си залог с 60, ако имате достатъчно късмет да подредите три комплекта.

След седмиците ще се наложи да подредите звезди и дини, следвани от грозде и камбани. Символите с най-ниски стойности са портокали, лимони, сливи и череши. В Ultimate Hot имате шанс да увеличите печалбите си, като влезете в кръга “Gamble”. Това става достъпно, ако сте спечелили общо около 175 монети, което ви дава възможност да удвоите печалбите си. Всичко, което трябва да направите е правилно да отгатнете цвета на обърнатата карта и печалбите ви ще се удвоят. Ако не познаете ще загубите всичко. Налице е също прогресивен джакпот, който може да се падне по всяко време на игра след завъртане на барабаните.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!