Lucky Hot

Играй Lucky Hot с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Lucky Hot Ротативка
СофтуерEGT
Линии5
Рилове3
Скатер Символ
Джокер Символ
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.73 / 5
Играй в:Winbet, Efbet
Играй казино игри с реални пари
efbet logo
Efbet
200лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
bet365 logo
Bet365
200лв. Бонус

*18+. Terms & Conditions Apply. Офертата до 200лв бонус важи за нови клиенти в bet365. Усвояването на бонус средствата се осъществява след минимален депозит от 20лв и 35x превъртане. Има ограничения в разплащателни методи. Важат срокове, правила и условия.

Със сигурност ще се почувствате късметлии в тази забавна класическа слот игра от EGT с 3 барабана. Горещата част идва от факта, че всички символи на наградите избухват в пламъци, за да отпразнуват всички победи, а късметът идва от всички награди, които всъщност можете да спечелите. Може да натрупате много любими плодови символа като цяла купа пълна с череши, лимони, портокали и сливи, а има и още по-популярни звънци, барове и щастливи седмици, които да подредите на 5 изплащателни линии.

Голямата новина в Lucky Hot е, че всеки може да спечели един от джакпотите, които предлага този онлайн слот. Ако имате достатъчно късмет, може да видите джакпот след всяко завъртане на барабаните, без значение колко сте заложили на завъртането. Когато спечелите джакпот, ще бъдете поставени пред 4 x 3 мрежа от карти за игра, но първото нещо, което ще искате да направите, е да погледнете джакпотните размери. Има 4 размери джакпот – спатия, каро, пика и купа, и със сума съответно до тях. Очевидно ще искате да спечелите най-големия джакпот, така че намерете съответната игрална карта – след това опитайте да обърнете 3 съответстващи карти за игра от тази боя, преди да завъртите 3 карти от друга.

В основната игра на Lucky Hot, вашата цел е да подредите 3 съвпадащи символа на една или повече от 5-те изплащателни линии, а това са 3 вертикални линии и 2 диагонални линии. Ударете 3 символа камбани, за да спечелите до 100 монети, или 3 сливи, череши, лимони или портокали, за да спечелите до 800 монети. Наградите значително се повишават след това с барове на стойност до 1200 монети, звезди, които струват ослепителните 4000 монети, а щастливите седмици плащат изключително късметлийските и горещи 15 000 монети, на които никой не би устоял.

Много от тези награди могат да бъдат залагани и на хазартната функция, в която можете да опитате да удвоите печалбите си след избора на карта. Вълнуващо и опасно е – но познаете ли дали картата ще бъде червена или черна ще удвоите печалбите си!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!