Indian Cash Catcher

Играй Indian Cash Catcher с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Indian Cash Catcher Ротативка
СофтуерHabanero
Линии243
Рилове5
Скатер СимволТотем
Джокер СимволКапан за сънища
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.88 / 5
Играй в:Winbet
Играй казино игри с реални пари
bwin logo
Bwin
400лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
palmsbet logo
Palms Bet
110лв. Бонус
efbet logo
Efbet
100% Бонус
megapari logo
Megapari
1.500€ Бонус + 150 Free Spins

Насочвайки се назад във времето и представяйки образа на естествената американска красота, ще се окаже ли Indian Cash Catcher играта, която светът е очаквал? Има само един начин да разберете, като завъртите барабаните и ударите печалба по някоя от 243 изплащателни линии. Indian Cash Catcher е онлайн слот игра, която изглежда мистериозно красива. На заден фон се вижда червено небе със залязващо слънце над големите планински скали. Създава се усещането за предстояща битка и местнице американци се подготвят за война. На барабаните ще видите няколко индианци, бойна брадва и вол, които очевидно защитават територията си.

Мъдрите барабани имат селекция от символи, които са с индианска връзка. Към тях се присъединяват капаните за сънища и индианско момиче с дълги пера в косата си. Цветовата гама е мека за очите, а барабаните са върху хартия от папирус, която придава повече автентичност на тази фантастична игра. Споменатите капани за сънища са много полезни символи в Indian Cash Catcher, които добавят по-голяма стойност към печалбите, ако ги уцелите на барабаните си. Джокер символът ще замени всички други символи, включително и скатер символа.

Indian Cash Catcher има и бонус символ, който ще задейства безплатни завъртания, когато уцелите три или повече от тях. Представен от символа на тотема, ако имате джокер символи по време на тези безплатни завъртания и завършите линия, вашата победа ще бъде умножена по 5x. И накрая, Indian Cash Catcher също така разполага с функция хазарт, която ще ви позволи да удвоите печалбите си. Ще трябва да познаете коя карта от четири е по-висока от картата с лицето надолу на дилъра. “Мистичен” със сигурност ще бъде думата, за която си мислиш, по време на игра на този страхотен онлайн слот – Indian Cash Catcher от Habanero.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!