Frontier Fortune

Играй Frontier Fortune с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Frontier Fortune Ротативка
СофтуерHabanero
Линии25
Рилове5
Скатер СимволКаубой
Джокер СимволИндианец
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.90 / 5
Играй в:Winbet
Играй казино игри с реални пари
bwin logo
Bwin
400лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
palmsbet logo
Palms Bet
110лв. Бонус
efbet logo
Efbet
100% Бонус
megapari logo
Megapari
1.500€ Бонус + 150 Free Spins

На планетата няма място, което да мирише повече на злато и приключения, отколкото великия американски Запад, и точно там ще те отведе този слот. Frontier Fortune е видео слот игра, разработена от Habanero, в която действието се случва по време на златната треска. Ще играете ролята на амбициозен златотърсач, надявайки се да намерите най-голямото златно находище в района. С малко помощ, може да се окажете с един сочен джакпот, който струва колкото цялото злато, което можете да си представите.

Фонът на Frontier Fortune показва впечатляващ изглед към известната Долина на смъртта, с гигантски кактуси, които стоят изправени от страната на гигантски червени скални образувания. Резултатът е всъщност доста впечатляващ и красив. Самите барабани са оформени в дървена кабина, която стои точно в средата на екрана, с пълен команден бар в долната част. Frontier Fortune разполага с 5 барабана и 25 изплащателни линии. На всеки барабан има място за три символа.

Таблицата за заплащане на Frontier Fortune съдържа 10 различни основни символа на барабаните, всички вдъхновени от света на Дивия Запад, което е характерно за играта. Първите символи са табелката салон, палатка, шерифска звезда, барабани, кръстосани кирки, бутилки от уиски и каубойска обувка. Изплащането е ограничено до 150 монети с тези символи, но те са и най-често срещани на барабаните на играта.

Кръстосаните оръжия, символите на коня и превоза са малко по-неуловими, но много възнаграждаващи – с тях можете да спечелите до 1,250 монети едновременно. Не им позволявайте да се изплъзнат, дръжте очите си върху барабаните по време на играта. Индианецът, който може да замени всички изброени символи за по-добри печеливши комбинации е джокер символът в Frontier Fortune. Каубоят е скатер символът, който изплаща на всяка позиция на барабаните. Всеки каубой, който се появи на екрана, награждава с 4 безплатни завъртания. Произволни wilds също ще се появят на различни места по време на бонусния рунд.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!