Fenghuang

Играй Fenghuang с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Fenghuang Ротативка
СофтуерHabanero
Линии28
Рилове5
Скатер Символ
Джокер СимволФеникс
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.88 / 5
Играй в:Winbet
Играй казино игри с реални пари
bwin logo
Bwin
400лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
palmsbet logo
Palms Bet
110лв. Бонус
efbet logo
Efbet
100% Бонус
megapari logo
Megapari
1.500€ Бонус + 150 Free Spins

Fenghuang e тематичен драконов слот от Habanero с мистична атмосфера. Всички символи са свързани с митични същества – зверове, вулкани, скали и дървета, които дават усещане за естествения свят. Този вълнуващ слот разполага с 5 барабана и 28 изплащателни линии, заедно с редица специални функции, включително джокер символи и безплатни завъртания. Атмосферата е подобна на филми с драматичен пейзаж и ориенталска музика, така че повечето играчи ще се насладят на източното си приключение с драконите на Fenghuang.

Играчите на този слот са посрещнати от силната драконова тема и китайското настроение с различни видове дракони на барабаните, заедно с пламъците и ориенталската музика, които играят леко на заден план. Пейзажът на Fenghuang е буйна зелена джунгла от листа със синьо море, скали и мъгла. Всичко това носи усещане за силно присъствие на природа в играта. Освен трите символа на дракони, иконите тук включват и дървета, водопади, скали, пламъци и скъпоценни камъни.

Символът, който плаща най-много е пламъка, той изплаща до 400 монети за 5 съвпадащи символа. Вторият най-добре платен символ е скалите и планините, които плащат до 300 монети за 5 от вид, а скъпоценният камък плаща до 150 за 3 съвпадащи. Водопадът заплаща до 125 монети, дървото до 80 монети, а символите на картите заплащат по-ниските изплащания до 75 монети за 5 съвпадащи на печеливша линия. Драконовите символи в Fenghuang са джокер символите в играта и могат да заменят другите символи, за да осигурят по-добри печалби. Всички тези дракони плащат същото като символа на пламъка, което означава, че могат да платят до 400 монети, когато съвпадат на печеливша линия.

Кръгът на безплатните завъртания в Fenghuang се задейства чрез завъртане на един от драконите на барабан 1 и различен дракон на барабан 5. Безплатните игри продължават, докато нито един от драконите не се появи на екрана. В този слот има и игра на хазарт, която се нарича Beat the Dealer. След всяко печелившо завъртане имате възможност да удвоите печалбите си, като изберете по-висока карта от тази на дилъра. Внимавайте обаче – ако загубите, губите печалбата си от това завъртане.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!