Egyptian Dreams

Играй Egyptian Dreams с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Egyptian Dreams Ротативка
СофтуерHabanero
Линии25
Рилове5
Скатер СимволПирамида
Джокер СимволФараон
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.91 / 5
Играй в:Winbet
Играй казино игри с реални пари
bwin logo
Bwin
400лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
palmsbet logo
Palms Bet
110лв. Бонус
efbet logo
Efbet
100% Бонус
megapari logo
Megapari
1.500€ Бонус + 150 Free Spins

Добре дошли в мистериозната вселена на една от най-очарователните древни цивилизации на света, която също е и любима тема за слот играчите и разработчиците. Egyptian Dreams е видео слот от Habanero, който отвежда играчите чак до Древен Египет. Разплетете тайната на свещения храм и преминете през пустинята, докато не извадите джакпота и не направите съкровището на фараона ваше. Тази игра разполага с класически и лесен геймплей с щедри бонуси, само за да сте сигурни, че пътуването ви в Египет ще ви струва изиграното време.

В Egyptian Dreams фонът представлява богато украсената стена на храма. Цветните йероглифи и орнаменти се открояват много добре на жълтата стена, а барабаните са покрити със сходни символи. Като цяло, Egyptian Dreams може да не е много оригинален слот, но със сигурност изглежда приятен и лесен. Таблицата за заплащане на египетските сънища е пълна с оригинални символи, които перфектно се вписват във вселената на играта. Списъкът може да бъде разделен на две различни групи според стойността на иконите, които те съдържат.

Първата група се състои от най-често срещаните и най-малко ценни символа на барабаните. Там ще намерите огърлица, скорпион, египетски кръст, статуя на котка, камила и плочка, покрита с йероглифи. С тези комбинации можете да спечелите до 250 монети, които могат да се състоят от 3, 4 или 5 еднакви символа. Символите лодката, очите, сфинкса и кралицата са по-редки, но и много по-ценни: до 2500 монети за комбинация от 5 кралици на печеливша линия. Освен това печелившите комбинации с тези символи започват с две еднакви икони.

Последните два символа, които може да намерите на барабаните на Egyptian Dreams, са малко по-специални. Можете да започнете, като обърнете особено внимание на символа на Фараона, който е джокер символа в играта. Пирамидата е скатер символът, което означава, че ще задейства награда на всяка позиция на барабаните. Ако намерите 3 или повече от тях ще спечелите незабавно повторно завъртане и бонус кръг до 50 безплатни завъртания.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!