Dragon’s Throne

Играй Dragon’s Throne с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Dragons Throne Ротативка
СофтуерHabanero
Линии50
Рилове5
Скатер СимволТрон
Джокер СимволКралица
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.93 / 5
Играй в:Winbet
Играй казино игри с реални пари
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
efbet logo
Efbet
100% Бонус
palmsbet logo
Palms Bet
350лв. Бонус

Ако не можете да се наситите достатъчно на измислен фантастичен свят и митични същества, които седят върху скрити съкровища, тогава тази игра от Habanero може и да ви заинтригува. Dragon’s Throne е видео слот игра с тъмна фентъзи тема. Като играч, вие ще сте от една страна с драконите и ще се биете срещу други животни за съкровище. Трябва да сте подготвени за някои епични битки и оригинална бонус функция, която прави Dragon’s Throne уникална слот игра. Не чакайте и една минута, за да се потопите в сърцето на тази фентъзи вселена и да опознаете тези огнедишащи влечуги.

Dragon’s Throne може да изглежда тъмен и загадъчен, но основните правила на играта са все още доста лесни и класически. Всеки играч с малко опит в играта на слот машини ще бъде на позната територия тук. Играта включва 5 барабана и не по-малко от 50 фиксирани печеливши линии. Няма да имате друг избор, освен да заложите на всичките 50 от тях на всеки ход. Dragon’s Throne също има и прогресивен джакпот, който може да бъде спечелен по всяко време, както и допълнителна мини игра след всяка победа, за да ви даде шанс да удвоите изплащането си.

Най-често срещаните символи в играта са класическите икони на карти, започвайки с номер 9 и 10, следвани от Вале, Дама, Поп и Асо. Наградите са ограничени до 100 монети с тези комбинации, затова опитайте да уцелите колкото може повече по време на игра. Останалата част от менюто се състои от 4 различни дракона, всички свирепи и с отличителни черти и цветове. Най-високата печалба възлиза на 500 монети наведнъж, затова останете фокусирани и се опитайте да уцелите някой от драконите.

Джокер символът на играта е кралицата, която може да се появи на всички барабани, с изключение на първия и да замени всички изброени по-горе символи. Тронът се появява в центъра на барабана, когато 2 дракона се появят на барабаните 1 и 5 едновременно. Двата дракона ще водят битка по време на бонусния рунд и ще трябва да победите няколко противника, за да спечелите множители на залога.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!