Coyote Crash

Coyote Crash Ротативка
СофтуерHabanero
Линии25
Рилове5
Скатер СимволДинамит
Джокер СимволКойота
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.92 / 5
Играй в:Winbet
Играй казино игри с реални пари
bet365 logo
Bet365
200лв. Бонус

*18+. Terms & Conditions Apply. Офертата до 200лв бонус важи за нови клиенти в bet365. Усвояването на бонус средствата се осъществява след минимален депозит от 20лв и 35x превъртане. Има ограничения в разплащателни методи. Важат срокове, правила и условия.

winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
efbet logo
Efbet
110лв. Бонус
palmsbet logo
Palmsbet
500лв. Бонус

Посетете уникална вселена, вдъхновена от дивия запад, където бандити се разхождат свободно, нетърпеливи да скочат всеки един момент, за да ограбят банката и да се измъкнат с наградата. Coyote Crash е видео слот игра от Habanero, където каубои и разбойници са всъщност животни и целта им е да избегнат шерифа, за да намерят пътя до банката. Приемете предизвикателството на тази анимационна и забавна слот игра, която разполага с много оригинални начини за спечелване на награди.

Coyote Crash използва популярна, гранична градска тема с оригинален, вдъхновен от карикатура обрат, който прави играта доста уникална на пазара. Фонът на играта показва огромен и безплоден пустинен пейзаж с гигантски скални образувания, напомнящи за емблематичната долина в Съединените щати. Самите барабани се поддържат от дървена рамка, която прилича на входна врата на кръчма в Дивия Запад. Всички герои на барабаните са животни, от едната страна на закона или от другата.

Изплащателната таблица в Coyote Crash е оформена от две различни групи, които веднага ще различите. Първата група е съставена от всички обичайни символи на карти, като числата 9 и 10, следвани от Вале, Дама, Поп и Асо. Тези общи символи могат да предизвикат възнаграждение от 5 до 250 монети. Печелившите комбинации се състоят от 3, 4 или 5 еднакви символа, подходящо подредени.

Черепът, кактусът, бронираният камион, змията разбойник и полицаят орел са малко по-редки в барабаните, но те също предизвикват победи с къси комбинации от два символа. Можете да спечелите от 2 до 5 000 монети наведнъж, благодарение на тези символи. Wild символът в играта Coyote Crash е самият койот, който може да замени всеки друг символ, с изключение на скатер символа, и по този начин стойността на съответната комбинация автоматично се удвоява. Освен това койот комбинациите могат да бъдат на стойност до 10 000 монети.

Скатер символът в Coyote Crash е кутия пълна с динамит. Три или повече от тях едновременно на барабаните предизвикват скромна печалба и 20 безплатни завъртания. По време на безплатните игри, вашите награди се умножават по 2, 3 или 4, в зависимост от това колко символа на динамит сте успели да съберете.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!