Bombs Away

Играй Bombs Away с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Bombs Away Ротативка
СофтуерHabanero
Линии50
Рилове5
Скатер СимволBombs Away
Джокер СимволWild
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.93 / 5
Играй в:Winbet
Играй казино игри с реални пари
efbet logo
Efbet
200лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
bet365 logo
Bet365
200лв. Бонус

*18+. Terms & Conditions Apply. Офертата до 200лв бонус важи за нови клиенти в bet365. Усвояването на бонус средствата се осъществява след минимален депозит от 20лв и 35x превъртане. Има ограничения в разплащателни методи. Важат срокове, правила и условия.

Включете се днес и се присъединете към американската армия в разгара на Втората световна война и използвайте случая, за да спечелите много в тази епична и оригинална слот игра. Bombs Away е видео слот игра от Habanero, която се провежда по време на най-големия въоръжен конфликт на 20-ти век. Като играч, вие ще отговаряте за това, армията да получи подкрепата, от която се нуждае, за да спечели тестовете за свобода и да спаси деня. И бъдете сигурни, че ще бъдете добре възнаградени за добре свършената работа.

Bombs Away е много уникална игра с един-единствен дизайн, който ще ви накара да пътувате обратно към 1940-те в един миг. Целия екран на играта е във филтър сепия, с боядисани военни самолети зад главния екран. Цветовете и графиката на играта Bombs Away ясно я отличават на пазара от другите слот игри. Самите барабани са оградени в устройство, което наподобява старо радио.

Матрицата на играта включва 5 въртящи се барабани и общо 50 печеливши линии, които са фиксирани. Bombs Away съдържа класически масив от символи на барабаните, които лесно се разделят на 2 различни групи според тяхната стойност и дизайн. Първата група включва класически символи за карти: номер 10, Вале, Дама, Поп и Асо. Символите на джипа, гранатата, раницата, войниците, танковете и самолетите представляват останалата част от таблицата за плащане. Най-големите изплащания могат да достигнат до 200 монети наведнъж, което никак не е малко.

Скатер символът в играта Bombs Away е неговото лого, което плаща независимо от позицията му на барабана. Три или повече от тях се появяват на екрана и предизвикват бонус кръг от 10 безплатни завъртания, за да можете да се насладите на някои допълнителни парични награди. Символът бомба взривява, когато се приземи върху барабаните и се превръща в Wild, способна да замени всички други символи. Военен самолет може също да се появи над барабаните и да изпусне няколко бомби, които могат да превърнат няколко символа в допълнителни wild символи наведнъж.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!