Batman and the Joker Jewels

Играй Batman and the Joker Jewels с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Batman and the Joker Jewels Ротативка
СофтуерPlaytech
Линии25
Рилове5
Скатер СимволБонус
Джокер СимволЖокер усмивка, Батман лого
Волатилност4 от 5
Рейтинг4.92 / 5
Играй в:bet365
Играй казино игри с реални пари
efbet logo
Efbet
200лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
bet365 logo
Bet365
200лв. Бонус

*18+. Terms & Conditions Apply. Офертата до 200лв бонус важи за нови клиенти в bet365. Усвояването на бонус средствата се осъществява след минимален депозит от 20лв и 35x превъртане. Има ограничения в разплащателни методи. Важат срокове, правила и условия.

Батман и Жокерът са като Том и Джери: винаги се карат, винаги се примамват и винаги се връщат за повече без значение колко очукани и наранени са. Playtech ни представя изпечените врагове заедно още веднъж в този 5 барабанов екшън слот.

Жокерът има луди идеи и винаги към нищо добро не са насочени. Не може просто така да остави Батман и хората от Готъм Сити, защото не би било забавно. Двамата екшън герои се нуждаят един от друг, за да е пълно приключението им. Тук в слота Batman and the Joker Jewels те ще ви спечелят големи парични награди.

Действието в Batman and the Joker Jewels се осъществява в рамките на стандартна решетка 5 х 3, на фона на розов поп арт, при който по-отблизо се виждат широките усмивки на Жокера. От тях има и много на барабаните. Играта разполага с 25 изплащателни линии и стойност на монетата между 0,25 и 2,500, ще имате нужда от дълбоки джобове, за да играете слота при максимални залози. Под барабаните ще намерите опция за турбо режим и автоматично пускане, което може да бъде зададено между 10 и 99 завъртания.

Batman and the Joker Jewels има два wild символа, които заменят всеки друг символ освен скатер – маниакалната усмивка на Жокера и логото на Батман. Редовните символи, които се появяват в играта, включват Батман колан, кола, пистолет показващ флаг “Bang!”, един от триковете на Жокера.

Символът с надпис Бонус на барабани 1, 3 и 5 задейства Батман срещу Жокера безплатни игри. Тук ще трябва да изберете един от двамата герои, за да добавите 5х множител надясно или наляво. Ще продължите да получавате безплатни игри, докато метърът не достигне “Край”.

Batman and the Joker Jewels е още един интересен слот от Playtech, който представлява очарователен почит към оригиналната серия от 60-те години. Изненадваща и луда като Жокера, тази игра е пълна със забава.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!