50 Horses

Играй 50 Horses с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

50 Horses Ротативка
СофтуерEGT
Линии50
Рилове5
Скатер СимволХиподрум
Джокер СимволПодкова
Волатилност2 от 5
Рейтинг4.76 / 5
Играй в:Winbet, Efbet
Играй казино игри с реални пари
efbet logo
Efbet
200лв. Бонус
winbet logo
Winbet
300лв. Бонус
bet365 logo
Bet365
200лв. Бонус

*18+. Terms & Conditions Apply. Офертата до 200лв бонус важи за нови клиенти в bet365. Усвояването на бонус средствата се осъществява след минимален депозит от 20лв и 35x превъртане. Има ограничения в разплащателни методи. Важат срокове, правила и условия.

Качете се на седлото с онлайн слот играта 50 Horses от EGT, един забавен слот посветен на конните състезания. Цифрата 50 в заглавието на играта подсказва своите 50 изплащателни линии, давайки на играчите изобилие от шанс за спечелване на всяко завъртане.

Този симпатичен слот притежава изображения на състезателни коне и жокеи изразени на фона на зелени полета. Завърти и спечели с помощта на символите wild, scatter, безплатни завъртания и 4 прогресивни джакпота.

Символите в барабаните включват черни, сиви и кафяви коне, заедно с жена и мъж жокеи носещи черни шапки за езда. Ако уцелите печелившо завъртане включващо кон, изображението оживява и цвилещ звуков ефект се появява, за да допринесе за конската атмосфера.

Минималният залог за игра в 50 Horses е 50 кредита. Трябва да съвпаднат 3 символа на линията за изплащане, за да спечелите изплащане. Всички 50 платежни линии са фиксирани на позиция, така че това ви дава максималния брой начини да спечелите при завъртане.

Подковата се пада Wild символа в слот играта 50 Horses. Този символ може да замени всички други символи в играта, с изключение на скатера. Завъртането на 5 подкови заедно на платежната линия дава награда от 20 000 кредита, ако сте играли на максимален залог. Жокеите изплащат следващия по големина залог от 10 000 кредита. Черните и сивите коне изплащат по 5000 кредита, а кафявите коне по 3000 кредита.

Скатер символа в играта 50 Horses е състезателната писта. Тя се появява само на барабаните 2, 3 и 4 и ако ударите 3 от тях ще задействате безплатни завъртания.

Мистериозният джакпот е на 4 нива, който се задейства произволно след всяка игра и на играча му е представен екран с карти обърнати с лицето надолу. От тях трябва да се изберат 3 карти от една боя, за да разкриете своята награда. Най-големият джакпот, който може да се падне е от картите с боя пика.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!